TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

TRES ALUMNES DE L'INSTITUT MANUEL VAZQUEZ MONTALBÁN GUANYAN EL PREMI DEL CONCURS DE HIP-HOP PER LA PAU ENTRE TOTS ELS CENTRES EDUCATIUS DE CATALUNYA PARTICIPANTS.
26/06/2019

 

 

Imagen relacionada


Tres alumnes de l'Institut Manuel Vázquez Montalbán van guanyar el primer premi en la modalitat de centres educatius de Catalunya de la tercera edició del Concurs Hip-hop per la Pau, creat per l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP). El concurs pretén donar visibilitat al compromís i la creativitat del jovent, entre 12 i 25 anys, en l'àmbit de la cultura de pau. El certamen compta amb el suport del Departament d'Educació i de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

"Salgamos de esta celda" és l'obra que va fer guanyar a les tres noies de Sant Adrià de Besós, recolçades per la Regidoria d'educació de l'Ajuntament i pel seu institut. La peça de hip-hop llança un missatge de solidaritat amb les persones refugiades, especialment les dones, incloent la perspectiva de gènere en la crítica social.

El passat 28 de febrer van rebre el premi en un acte institucional a la seu de l'ICIP i el premi era l'enregistrament de la cançó en un estudi de gravació professional, que han pogut realitzar finalment a finals del mes de Maig.
Gràcies a l'assessorament del Guillem Galofré i el Pau Llonch ha quedat una peça final increïble. Si voleu escoltar el resultat de tota la feina podeu veure el vídeo que ha realitzar l'ICIP i que ha penjat al seu canal de Youtube i que podeu veure a continuació.

 

 

Centre de producció Cultural i Juvenil Polidor 

Plaça Guillermo Vidaña i Haro, s/n
08930 – Sant Adrià de Besòs

Plànol de situació: AQUI

tel. 93 462 74 46

                                                                           

662554688


polidor@sant-adria.net

                                          

                     Segueix-nos a les nostres xarxes socials                    

 

 

HORARI

 dilluns-divendres de 9 a 14h i de 16 a 22h.

dissabtes de 16:30 a 21:30h. 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net


Legal
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies
Política de Xarxes Socials

Copyright
© 2019 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook