TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
 
Cuida't tu

 SEXUALITAT


Informació de tots els dubtes sobre sexualitat que puguis tenir. Totes aquelles preguntes sobre les que necessites respostes i mai et vas atrevir a preguntar.

 

 Què en saps del sexe? Què és el 'petting'? Quines són les teves zones erògenes? És dolent masturbar-se sovint? Com s'arriba a l'orgasme? És important la mida del penis? Fa mal la primera vegada? Et pots quedar embarassada fent marxa enrere? Estàs amoïnat o amoïnada perquè t'atreuen persones del teu sexe? Quan i com t'has de prendre la píndola de l'endemà? Com es fa servir un preservatiu? I una anella vaginal? Sexe i drogues?

 En aquest enllaç trobaràs la resposta a totes aquestes qüestions i encara més informació.


 SEXEJOVES


 Si necessites atenció professional o assessorament personal pots anar a un centre de salut, a un servei específic sobre sexualitat juvenil o a una associació. Per a saber quins són i on són, entra a aquestes pàgines!

 

  ASSESORAMENT I ATENCIÓ   

 


 

DROGUES I ADDICCIONS 

 

De les drogues, de segur que n'has sentit parlar, qui sap si de manera contradictòria. Potser a vegades t'han espantat quan t'han dit quins efectes tenen, però també et deuen haver dit que no passa res si en prens. Potser fins i tot t'han animat a consumir-ne. Què en penses? Heus aquí la informació que et cal per a tenir plena consciència dels riscs que corres i decidir quina actitud prens amb les drogues.
 
ALCOHOL
Informació sobre el consum d'alcohol, les seves conseqüències, els seus riscos, patrons de consum i llocs on et poden ajudar  o rebre més informació.
(clicka l´imatge)
 
  
  
TABAC
 Ajuda per deixar de fumar, els riscos del tabac, saber perquè fumes i que et fumes en cada cigar ...  
(clika l´imatge)
  
  
  
CANNABIS
Cànnabis, haixix, marihuana ... en definitiva un "porro", coneix els seus efectes, els seus riscos, els seus problemes i la seva legalitat i per descomptat on demanar ajuda.
(clicka l´imatge)  
 
 
COCAÏNA
Informació sobre aquesta droga il·legal molt addictiva que prové de Sud-amèrica. Els seus efectes, els seus problemes, les seves presentacions, on demanar ajuda...
(clicka l´imatge)
 
 
 
 
HEROÏNA
Informació sobre el consum d'aquesta droga il·legal altament addictiva, els seus problemes, els seus mètodes de consum, la síndrome d'abstinència i on demanar ajuda.
(clicka l´imatge)
 
 
 
PASTILLES I DROGUES DE DISSENY
Que són? que tipus hi ha? quins efectes tenen? que passa si prenem? on puc demanar ajuda?
(clicka l´imatge)
 

 

 


 

 TRASTORNS ALIMENTARIS

Els trastorns alimentaris poden ser causats per diferents motius, entre d'altres per la pressió social i dels mitjans, que ens indueix a estar prims i també musculats, a pensar que una estètica determinada ens pot portar la felicitat i l'èxit. El trastorn sol venir quan es mira de controlar el pes amb mesures que perjudiquen la salut i la preocupació per l'aspecte físic esdevé una obsessió.

  
ANOREXIA
 L'anorèxia és un trastorn alimentari molt greu que afecta els adolescents sobretot a les noies. Consisteix en patir una preocupació excessiva per la figura deixant d'ingerir aliments i que per molt que es s'aprimi sempre es veuen grossos. Tota la informació que necessites la trobaràs en aquest enllaç.
(clicka l´imatge)
 
  
  
  
BULIMIA
La bulímia és un trastorn greu de conducta mental i de comportament. Les persones que la pateixen no poden evitar menjar compulsivament i després vomitar tot el ingerit pel sentiment de culpabilitat. La bulímia és més difícil de detectar que l'anorèxia, per això et volem ajudar amb aquest link.
(clicka l´imatge)
   
  
VIGORÈXIA
La vigorèxia la pateixen els nois obsessionats amb el seu aspecte físic i es passen el dia al gimnàs mirant-se al mirall i mai es troben satisfets amb el seu cos a més modifiquen la seva conducta alimentària moltes vegades totalment desaconsellats.
 (clicka l´imatge)

 

 
OBESITAT
L'obesitat no és només un problema estètic sinó que representa un problema greu per a la salut física i mental, produïda per l'acumulació de greix al cos per motius tant genètics com ambientals.
(clicka l´imatge)
 
 
 
Pots trobar ajuda, enllaços d'interès, informació, professionals, llocs on anar ... etc, en aquest enllaç. 
 
 

 
TATTO I PÍRCING
 
Vols Fer-te un Tatuatge o posar-te un pírcing? Ja saps on ho vols? Saps que has de tenir en compte per a escollir un bon tatuador o perforador professionals? N'ets conscient, dels qui complicacions hi pot haver? Saps que és una decisió Important ja que en el cas del tatoo és per tota la vida? Et convidem a informar-te sobre totes aquestos qüestions abans de decidir què fas amb la teva pell i el teu cos.
 
TATUATGE
Tatuarse es un decisió per a tota la vida, més que una moda, per això has de reflexionar sobre els avantatges i inconvenients dels tatoos, aqui tens tot el que necessites sapiguer abans de donar el pas.
(clicka l´imatge)
 
 
PíRCING
Vols decorar-te el cos amb un pírcing? Si te'l vols fer perquè t'agrada seguir la moda o simplement perquè vols distingir la teva pell, abans has de reflexionar sobre els avantatges i els inconvenients que té. 
(clicka l´imatge)
 
 
 
 
 
 
 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net


Legal
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies
Política de Xarxes Socials

Copyright
© 2019 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook