TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

AGENDA PEL CAP DE SETMANA (10-11/12/2011)
10/12/2011

D'ENTRE TOTES LES ACTIVITATS POSSIBLES D´OCI PER AQUEST CAP DE SETMANA, ET VOLEM DESTACAR ALGUNES, PERQUÈ NO T´AVORREIXIS NI ET QUEDIS A CASA.


CINEMA

ATTACK THE BLOCK

L'actriu britànica, Jodie Whittaker, (One Day. Sempre el mateix dia, Good) encapçala el semi desconegut repartiment de la producció anglesa "Attack the block", en què destaquen John Boyega (Londres: Districte criminal), Alex Esmail (Strippers vs Werewolves), Franz Drameh (Més enllà de la vida 2010) i Luke Treadaway (Furia de titanes 2010). Cal destacar també el petit, però divertit, paper de l'humorista i gamberro Nick Frost (Arma fatal, Zombies party) en aquesta divertida comèdia d'acció de baix pressupost. Dirigida pel còmic i actor britànic Joe Cornish, la cinta va ser guardonada al festival de cine de Sitges.

SINOPSI

Uns bandes, d'un dels barris més conflictius de Londres, són interromputs per un misteriós esser espacial quan intentaven assaltar una infermera, que tornava al seu cotxe a casa de l'hospital. El alienígena, d'aspecte ferotge i pelut, és el primer d'un exèrcit d'invasors extraterrestres que pretenen envair el districte. Així que aquests delinqüents adolescents hauran d'enginyar per defensar el seu territori i el bloc de pisos, on viuen, d'aquestes malignes criatures.

podeu consultar la resta d´estrenes i cartel.lera : AQUI

 

MUSICA

Aquest cap de setmana tenim concerts interessants però el més destacat tindrà lloc el dimecres a Barcelona.

RIHANNA

Nascuda com Robyn Rihanna Fenty en Saint Michael, capital de Barbados, Rihanna va ser descoberta amb 15 anys pel productor musical Evan Rogers. Jay-Z es fixaria en ella i el 2005 va publicar amb la seva companyia discogràfica, Def Jam Records, el que seria el seu debut, Music of the Sun. Dacehall, reggae i R & B caracteritzaven el disc, del qual va vendre prop de 2 milions de còpies a tot el món. El 2006 va editar el seu segon treball, A Girl Like Em, al qual seguiria Good Girl Gone Bad, els èxits més sonats van ser 'Umbrella' i 'Your say Stop the Music' i que li va permetre llançar internacionalment. Després de Rated R, en el qual descrivia la seva relació amb Chris Brown i Loud, la cantant de Barbados publica Talk That Talk.

Al palau Sant Jordi de Barcelona dimecres 14/12/2011  (19:45h)

Altres concerts destacats...

Aparatt Band a la sala Apolo de Barcelona divendres 09/12/2011

 La Bundu Band a la Sala Salamandra de l´Hospitalet de Llobregat diumenge 11/12/2011  

podeu consultar la resta de concerts : AQUI

 

TEATRE

COP DE ROCK!

Continua el seu èxit desde el 13 de setembre.

  

La nova producció de la companyia Dagoll Dagom es diu Cop de Rock! i és un musical integrat en la seva totalitat per èxits del rock català. La història segueix a un grup de joves que en els anys 90 formen un grup de música. La innocència i energia d'aquests anys donaran pas a la maduresa una dècada més tard, quan el destí sembla oferir-los una segona oportunitat. Amor, frustració, dubtes i amistat es donen la mà en un espectacle a l'estil 'juke-box' protagonitzat, entre d'altres, per Roger Berruezo, Mariona Castillo, Ona Pla i Paula Vives. A l'adreça hi ha Joan Lluís Bozzo, que també ha escrit el llibret, mentre que les coreografies són a càrrec de Cristina Allende. Per als nostàlgics, destacar la presència del veterà cantant Llorenç Santamaria.

al Teatre Victoria de Barcelona (sense data de comiat prevista)

Podeu consultar la resta de programació de les sales : AQUI

 

Entrades per a tots els espectacles a ticktackticket ,servicaixa, punts habituals i a les sales.

Consulteu la resta d´espectacles pel cap de setmana : AQUI

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook